Lion ID leren kennen

AANGENAAM,

WIJ ZIJN LION ID!

Graag vertellen wij u iets meer over het ontstaan van Lion ID Naambadges.
“Draag uw naam met trots!”

In april 2019 hebben wij Lion ID opgericht. Hierbij hebben wij met liefde en plezier de productie van naambadges voortgezet, nadat Huyskens Breda hiermee is gestopt. Wij hebben diverse machines kunnen overnemen en hebben daarmee het bestaande assortiment grotendeels kunnen voortzetten.

Lion ID is een zusteronderneming van Lion Laser Systems, een bedrijf wat zich richt op de ontwikkeling en verkoop van industriële lasersystemen. Door de ondersteuning van Lion Laser Systems kan Lion ID gebruik maken van de mooiste en meest innovatieve lasergraveer- en snijmachines.

Maar ook Lion ID zelf beschikt over hoogwaardige kwaliteit machines, zoals een UV-laserprinter, foliepers en stansmachine. Ook de materialen die wij gebruiken voor de naambadges zijn van hoge kwaliteit. Want wij willen gewoon goede producten leveren.

Het team van Lion ID verzorgt het adviseren, ontwerpen, produceren en leveren van naambadges. En dit vindt allemaal plaats in Breda. Hierdoor krijgen onze naambadges een professionele uitstraling en bieden wij u, door onze jarenlange ervaring in de print- en lasertechniek, een goed en betaalbaar advies.

Onze naambadges worden met plezier gedragen o.a. in de gezondheidszorg, horeca, dienstverlening, en detailhandel.

Met de naambadges van Lion ID laat u uw reeds gedreven medewerkers van hun beste kant zien.